На кордоні затримали підозрюваних у скоєнні низки кримінальних злочинів та боржника-іноземця за несплату аліментів.

Читайте також: На Волині затримали чоловіка, який за хабар хотів виїхати до Польщі

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Мешканка Волинської області рейсовим автобусом поверталася з-за кордону через пункт пропуску "Ягодин". Під час перевірки документів прикордонники встановили, що жінку розшукують правоохоронці на території України.

Вона підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем", ч.3 ст. 362 "Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї" та ч.2 ст.366 "Службове підроблення" Кримінального кодексу України.

На кордоні з РФ, в пункті пропуску "Бачівськ" затримали 60-річного чоловіка, щодо якого під час перевірки документів спрацювала база даних прикордонників. Затриманий перебуває у розшуку за підозрою у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 255 "Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній", ч. 5 ст. 191 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", ч. 2 ст. 364-1 "Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми", ч. 2 ст. 366 "Службове підроблення" ККУ.

У "Старокозачому" прикордонники затримали громадянина Молдови. Під час контролю спрацювала база даних Інтерполу. З’ясувалося, що правоохоронці Румунії розшукують цього чоловіка вже більше чотирьох років для притягнення до кримінальної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Читайте також: На волинській митниці вилучили 20,5 тонн голандського какао-порошку на 5 мільйонів (фото)

Усіх затриманих передали компетентним правоохоронним органам для прийняття правового рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook