Депутатка він партії "Слуга народу" на окрузі №171 (Харківська область) Вікторія Кінзбурська прийшла в Раду з дорогою сумкою від відомого бренду Prada. Хоча до обрання в парламент вона була "простою" чиновницею.

Читайте також: Не відкривайте взимку вікна: "слуга народу" порадила українцям, як зекономити на комуналці (відео)

На це звернула увагу журналістка Ганна Стешенко, поділившись на своїй сторінці у Facebook відповідними доказами: знімками, які вдалося зафіксувати на камеру парламентському фотографу Яну Доброносову.

"Згідно з декларацією, поданою у 2019 році, її річна зарплата становила лише 87 225 гривень на посту завідуючої сектором правової роботи Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області", – написала журналістка.

Водночас вона зазначила: те, що сьогодні в Раду Кінзбурська прийшла з відомою і дуже впізнаваною сумкою зеленого кольору від Prada вартістю 62 776 гривень, не виглядає простим збігом.

"Це на 20 000 грн більше навіть місячної зарплати "без депутатських", – підкреслила Стешенко.

Також журналіст додала, що згідно з декларацією нардепки, її сім'я не шикує. Зокрема, у власності вони мають тільки бюджетне авто 2016 року, квартиру і навіть кредит.

Читайте також: Грошей немає, але ви тримайтеся: Богдан похвалився відпочинком на Сейшелах після відставки

"Так що, епоха бідності закінчилася. До речі, сьогодні в" Слугу "мене намагалися посварити. До цього поста. Мовляв," ну, чого ти до них чіпляєшся за ці сумки. Адже заробили, все ж зазначено в декларації ". Ну-ну ..." – підсумувала Стешенко.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook