Колишня арт-директор групи "Скрябін" Ольга Любченко в день 50-річчя Кузьми Скрябіна, присвятила йому кілька теплих і зворушливих рядків на своїй сторінці в Facebook. Саме вона перебувала в той фатальний день в машині як пасажир.

Читайте також: Укрпошта випустить марку із зображенням Андрія Кузьменка

Любченко ніколи публічно не піднімала цю тему і не давала коментарів. Однак у п'ятницю, 17 серпня, коли Кузьмі повинно було б виповниться 50 років, вона публічно зізналася, що вже відпустила його на небо і подякувала музиканту за місце в її житті.

"Відпустила тебе давно... Тілом, думками і душею... Що на небі не вирішено, то не може вирішиться мною... Проводила в нічну тишу... Остаточно... Ти комета, Хвіст якої торкнувся дахів, але дякую тобі за це... Якщо тільки собі не брешу, (Ну а хто собі правду скаже?) Залатала в душі дірку, так що ниток не видно навіть... Дякую, що Ти був у моєму житті. З Днем Народження, Андрій", – пише Ольга.

Читайте також: "Колискова для Андрійка": мама Кузьми написала третю книжку про сина

До публікації дівчина прикріпила фотографію в профіль в чорному вбранні. При тому, що активно соцмережі Любченко веде лише кілька місяців, але її пост зібрав вже багато лайків та коментарів.

Під час аварії в лютому 2015 року, в якій загинув вокаліст "Скрябін" Ольга Любченко сиділа на пасажирському сидінні його позашляховика. Вони разом як колеги прямували з гастролей групи в Київ.

Решта музикантів прийшли до місця страшної аварії на мікроавтобусі. Вони викликали швидку допомогу та поліцію.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter