Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов гучно заявив, що Росія нібито приїде в Україну на танках, щоб помститися за знесення пам'ятника радянському маршалу Георгію Жукову у Харкові.

Читайте також: "Заробітчанин та плюгавий порохобот": Герой України у прямому ефірі "поставив на місце" прихильника Порошенка (відео)

Він нахабно додав, що інакше "звільнити" країну вже неможливо. Агресивними погрозами рупор путінського режиму вибухнув у ефірі пропагандистської програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1".

Його неадекватний спіч почався зі звернення до українського політолога Вадима Карасьова. Зокрема Соловйов запитав у нього, чи знесуть в Україні нові пам'ятники Жукову, які пропагандист поставить за власний рахунок. Українець відповів йому, що для початку треба хоча б спробувати зробити це.

"Я поставлю, але ж вам не сподобається. Бо перед тим, як поставити, ми ж на танках приїдемо! Ми ж за честь Жукова можемо постояти!" – вигукнув рупор Кремля.

Зі свого боку Карасьов попросив обійтися без російських танків, але Соловйов відповів йому новими погрозами. "Ну, ви ж себе не звільнили без російських танків!" – огризнувся він.

Читайте також: "Чувак, сядеш. Це ми тобі обіцяємо": скандальний російський пропагандист побажав Зеленському тюрми та зла Україні (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook