Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський вважає, що призначення головою Волинської обласної державної адміністрації луганчанина Юрія Погуляйка, як рекомендував Кабінет Міністрів України, не піде на користь регіону.

Читайте також: Волиняни зареєстрували петицію до Президента України щодо недопущення призначення головою Волинської ОДА луганського міліціонера

"Стосовно цього призначення, складається враження, що у когось є бажання дискредитувати Володимира Зеленського дезінформуючи його. Це призначення не піде на користь, адже для того, аби вникнути у проблеми регіону, знати його специфіку потрібно багато часу, а його у нас немає. Хочеться так само, як на рівні Києва показують нам старші колеги в парламенті, швидко працювати, приймати рішення, які були б направлені на покращення життя людей. А таке рішення, на мою думку, не сприятиме цьому", - зазначає депутат. 

Крім того він зазначив, що ймовірне призначення Юрія Погуляйка викликає двояке ставлення.

"Враховуючи ті результати виборів, які показала Волинь - цілковито підтримавши на виборах Володимира Зеленського, зокрема, його передвиборчу програму, в якій було багато сказано про народовладдя, референдуми, про те, що думку громади потрібно чути, про те, що держслужбовці отримають гідні зарплати і будуть призначатися через конкурси, аби мати можливість висловити свої позиції та бачення розвитку того чи іншого напрямку, за який вони беруться, а в даному випадку це - розвиток цілого прикордонного регіону, який має ворота в європейський союз, ставлення до даного призначення двояке", - резюмував Михайло Імберовський.

Нагадаємо, що сьогодні на позачерговій сесії Волинські депутати звернулись до президента України щодо недопущення призначення Погуляйка очільником ОДА.