Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник змінив керівників регіональних підрозділів у 10 областях. Про це він повідомив у Facebook.

Читайте також: Планували продавати в розважальних закладах: у Луцьку виявили склад з підробленим алкоголем

"Сьогодні оголосив наказ про призначення в.о. керівників регіональних підрозділів в 10 областях: Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській", – написав Мельник.

Він зазначив, що, очоливши ДФС України, "чітко сформулював пріоритети нашої з командою роботи".

"По-перше, це ефективна боротьба з тіньовою економікою. Системна, скоординована, аналітично обґрунтована. По-друге, це забезпечення фінансової безпеки країни, яка є основою добробуту громадян та прогресивного розвитку України. Ще у грудні я говорив: кадрові зміни необхідні, оскільки вони є одним з щаблів на шляху до розв'язання проблемних питань в службі. Ми будуємо нову систему, але не огульно знищуючи весь попередній досвід та компетенції, а шляхом формування нової етики інституції, яка буде побудована на порядку та прозорості", – заявив Мельник.

Читайте також: У селі біля Луцька затримали бус з контрафактним алкоголем (фото)

Він зазначив, що зараз економіка України недоотримує сотні мільярдів через корупцію та економічні злочини. Тому основні напрямки роботи для нових керівників: "Викорінити існування незаконних каналів реалізації підакцизних товарів та ліквідувати діяльність податкових "схем", – наголосив голова ДФС.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook