Пункт пропуску для автосполучення "Ягодин" хочуть розширити.

Читайте також: На Волині митник "Ягодина" скоїв службовий злочин

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова обласної ради Григорій Недопад.

Міжнародний пункт пропуску для автосполучення "Ягодин" давно потребує розширення території. Адже багатогодинні черги на кордоні виснажують і сповільнюють процес перетину, а зважаючи на постійне поглиблення міжнародних зв’язків із Польщею, питання стає все більш актуальним.

Аби вирішити проблему, голова облради підготував подання до Верховної ради України, яке дозволить розширити територію міжнародного пункту пропуску "Ягодин" більш ніж на 9 га шляхом її вилучення з постійного користування державного підприємства "Прибузьке лісове господарство".

Читайте також: Трасу "Ковель-Ягодин" відремонтують

"Сподіваюсь на розуміння та підтримку з боку ВРУ, адже дозвіл на припинення права постійного користування земельною ділянкою особливо цінних земель площею 9,2 га забезпечить вкрай необхідне розширення міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення "Ягодин". Це допоможе пожвавити рух і значно спростить життя волинянам, які здійснюють поїздки за кордон. Та й в цілому активізація і підвищення якості роботи міжнародного пункту пропуску необхідні для усієї області", – зазначив Григорій Недопад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook