Ремонт автомобільної дороги місцевого значення Луцьк–Рованці у 2018 році обійдеться у 72,37758 мільйона гривень. Поточний середній ремонт здійснюватимуть на ділянці протяжністю 3,5 кілометра.

Читайте також: Укравтодор проти електромобілів

Відкриті торги для визначення виконавця послуг департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА оголосив через систему електронних закупівель. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться 29 травня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Передбачено, що ремонт дороги включатиме облаштування та обстановку дороги, влаштування дорожнього одягу, прокладання тротуарів, проведення зливової каналізації, монтажні роботи зовнішнього освітлення, нанесення розмітки тощо. Ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2018 року.

Читайте також: На заміну ліфтів у луцькій лікарні спрямують понад 3 мільйони гривень

Відповідно до проекту договору підрядник гарантуватиме якість виконаних робіт, зокрема на покриття з асфальтобетонних сумішей протягом трьох років, на бар’єрне металеве огородження упродовж 10 років і на горизонтальну розмітку протягом 6 місяців.

Окрім того, під час виконання ремонту замовник здійснюватиме контроль і систематичні перевірки, а у випадку виявлення неякісно наданих послуг підрядник зобов’язаний буде усунути порушення за власний рахунок.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter