Під час реконструкції проспекту Волі замінять і теплові мережі, які перетинають дорогу. Термін гарантії труб, які там укладатимуть – 30 років.

Читайте також: Повідомили, коли запрацює оновлений фонтан «Квітка» на проспекті Волі у Луцьку

Під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради депутати розглянули зміни до програми підтримки ДКП «Луцьктепло», повідомляє ІА Волинські Новини.

Згаданими змінами пропонується перерозподілити передбачені кошти і спрямувати 4,5 мільйона гривень на заміну мереж на проспекті Волі.

Зі слів директора підприємства Івана Скорупського, ці кошти виділять за рахунок зменшення видатків на заміну мереж на вулиці Кравчука. На згадані роботи передбачалося витратити 9,8 мільйона гривень. Однак у зв’язку з реконструкцією проспекту Волі виникла необхідність виділити кошти на заміну тепломереж на цій ділянці. Тож на реконструкцію мереж на Кравчука пропонують залишити 5,3 мільйона гривень, а решту суми перерозподілити на проспект Волі.

Іван Скорупський зазначив, що на проспекті Волі під шаром асфальту пролягає три переходи трубопроводів, які йдуть перпендикулярно до дороги. Саме там і мають замінити мережі. Труби, які там укладатимуть, матимуть термін експлуатації 30 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook