Суддя у кримінальному провадженні щодо ДТП у центрі Харкова, у якій загинули шестеро людей, заявив, що суд майже закінчив судовий розгляд.

Читайте також: У Луцьку розшукують свідків смертельної аварії (фото)

Про це повідомляє УНН.

"Ми вже майже закінчили судовий розгляд. Але ми не можемо вирішити питання щодо переходу до судових дебатів, оскільки у судовому засіданні відсутні преставники потерпілих... Адвокат Перепелиця залишив зал судового засідання", − зазначив суддя.

Питання щодо переходу до дебатів буде з'ясовуватися, коли всі учасники судового процесу висловляться.

Також у ході сьогоднішнього засідання суд допитав експертів, які проводили додаткову судово-медичну експертизу однієї з підозрюваних Зайцевої.

Один із експертів під час допиту повідомив, що "не робив дослідження кількості кодеїну у сечі Зайцевої". А завідуюча токсикологічним відділенням зазначила, що "знайдений у Зайцевої кодеїн може бути як елементом окремого засобу, так і групи лікарських засобів". Відповідаючи на запитання адвокату потерпілих щодо того, скільки кодеїну має бути в сечі, щоб визначити, чи була обвинувачена у стані наркотичного сп'яніння, експерт сказала, що "кількісного визначення ми не робили".

Адвокат потерпілих клопотала про відвід суддів і визнання недопустимим акту, за яким були проведені судово-медичні експертизи. Суд ухвалив долучити клопотання до матеріалів справи.

Читайте також: На трасі Ковель-Ягодин сталась страшна ДТП, легковик став купою брухту (фото, деталі)

У засідані оголосили перерву до 28 січня 14:00.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter