Відомий агент Жорже Мендеш, який представляє інтереси Кріштіану Роналду, прибув до Парижа. Мендеш проведе переговори про перехід його клієнта в ПСЖ.

Читайте також: Фінал Ліги Чемпіонів: "Реал" тріумфує у Києві

Про це повідомляє португальське видання Sapo.

Після фіналу Ліги чемпіонів Кріштіану Роналду натякнув на вихід з Реала. Пізніше стало відомо, що португальця не зовсім влаштовує зарплата в Мадриді. На даний момент Роналду отримує в Реалі 21 мільйон євро. Зарплата Неймара в ПСЖ 38 мільйонів євро, Мессі заробляє 40 мільйонів євро в Барселоні.

Кріштіану Роналду після перемоги над Ліверпулем (3:1) заявив, що Лігу чемпіонів треба перейменувати в "CR7 Champions League". Роналду цитує Marca:

"Хто знову став найкращим бомбардиром? Я виграв Лігу чемпіонів у п'ятий раз, знову забив більше всіх (15), я не можу бути розчарований. Лігу чемпіонів треба перейменувати в CR7 Champions League".

Роналду лідирує у восьми статистичних показниках у Лізі чемпіонів, повідомляє Squawka.

Читайте також: Гол Бейла у фіналі Ліверпулю може стати найкращим у цій Лізі чемпіонів

Форвард "королівського клубу" є найкращим за кількістю голів в Лізі чемпіонів (120), перемог (97) і титулів (5). Крім того, йому належать рекорди за найбільшою кількістю голів за один сезон (17), календарний рік (19), а також за тривалістю гольової серії (11 матчів).

Також Роналду лідирує за кількістю сезонів, в яких він ставав кращим бомбардиром Ліги чемпіонів (7) і по числу фіналів, в яких він відзначався забитими м'ячами (3).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter