Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський, який у відповідь Барні запустив флешмоб #ідітьусраку, не лишив без уваги скандальний законопроект про блокування сайтів.

Читайте також: Флешмоб від Зеленського у відповідь нардепу Барні – #ідітьусраку (відео)

Свою думку стосовно цього Зеленський висловив у новому тизері третього сезону "Слуги народу", прем'єра якого відбудеться у березні 2019 року. 

Роликом актор поділився на своїй сторінці у Facebook.

У відео герой Зеленського їде у таксі розбитою дорогою. Тим часом на радіо у новинах йдеться, що ВР має намір розглянути законопроект, за яким СБУ без рішення суду зможе блокувати інтернет-ресурси в Україні.

Між таксистом і Зеленським відбувається діалог, у якому водій вважає правильним таке рішення, на що Володимир йому відповідає:

" А що правильно, вибачте? Похвалив владу – погладили тебе по голівці. А не дай Бог ні – все! Рот закрий, "агент Кремля", – говорить герой Зеленського.

Читайте також: "Якщо у нашій країні є так багато людей, "котрим болить", значить у нас точно є шанс", – Зеленський подякував за підтримку флешмобу (відео)

"Ось дивуюся, що у нас за народ?! Кожен ховрах – активіст! Там не просто так люди сидять, там люди професіонали. Вони розбираються. Вони ж досвідчені", – парирує водій.

"Ж... досвідчені – це точно. Вони досвідчені, а ми з вами так – піддослідні. І вся ця державна машина як пралка. Тільки на жаль, всього два режими. Спочатку полощуть мозок таким як ви, потім віджимають до останньої копійки. Але вони розбираються. 27 років розбираються. Країну на залишки все ніяк не розберуть...", – відповів герой Зеленського водію. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter