ктивісти “Без Парканів” вирішили протестувати на відкритість і доступність помешкання Ірини й Юрія Луценків.

Про це повідомляє “Народна Правда” з посиланням на YouTube.

Відшукавши помешкання сім’ї Луценків, активісти “Без Парканів” вирішили протестувати на відкритість і доступність народних обранців, а також з’ясувати кому належить таємничий маєток.

Нагадаємо, дружина головного прокурора країни з’явилася на засіданні Верховної Ради з чорною сумкою від французького будинку моди Yves Saint Laurent. Модний аксесуар обійшовся Ірині Луценко в 2790 доларів (близько 74 тисячі гривень за курсом НБУ за 10 листопада 2017 року).

 Ірина Луценко шокувала українців, з’явившись у Верховній раді у туфлях за 740 долларів. Дружина генерального прокурора  прийшла на роботу в модних туфлях на золотих підборах.

Раніше Ірина Луценко з’явилася в Раді з сумкою за 80 тисяч гривень. Дружина глави ГПУ носить сумку під назвою Diorissimo від будинку мод Dior з приблизною вартістю 80 тис.грн.

Також дружина Генпрокурора “прославилась” своїм висловлюванням на адресу народного депутата від “Свободи” Юрія Левченка.  Ірина Луценко прокричала російською: “Олег! Олег, вынеси козла! Олег! Недава..! Вынеси козла! Вынеси его нафиг!”.