Новоспечений Генпрокурор України Руслан Рябошапка потрапив до річного звіту Міжнародного товариства прав людини, через поширення неправдивої інформації та розпалюванні ворожнечі у ЗМІ.

Читайте також: Рябошапка призначив начальника і заступника департаменту у справах Майдану

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив колишній нардеп від "Слуги народу" Антон Поляков.

"Руслан "нікого нікуди несажатель" Рябошапка знову відзначився. Міжнародне товариство прав людини внесло Генпрокурора в свій звіт за 2019 рік, присвячений проблематиці поширення недостовірної інформації і розпалювання ненависті в ЗМІ.

Інтерв'ю Рябошапки наводиться як приклад тиску на суд. Ще в листопаді Генпрокурор заявив, що з противниками президентського судового законопроекту 1008, який відповідає за відбір і звільнення суддів, необхідно спілкуватися більш радикально і в рамках кримінальної відповідальності. До речі цей законопроект за чутками писав сам Рябошапка. У таких висловлюваннях Вища рада правосуддя угледіла дискредитацію судової системи і спроби зробити ВСП "ручним" для прокуратури органом.

Читайте також: Руслан Рябошапка – новий Генпрокурор України: що про нього відомо

Тобто, за фактом ми маємо Генпрокурора, який мало того, що абсолютно даремний на своїй посаді, так ще й визнаний європейцями як "розпалювач ненависті"", – йдеться у дописі.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook