На Тисмениччині поїзд "Чернівці-Київ" збив 19-річну жительку Волинської області. Дівчина загинула на місці події. Інцидент трапився у ніч з 31 січня на 1 лютого у селі Угринів.

Читайте також: Дівчина лягла на залізничне полотно: розповіли деталі жахливої смерті волинянки на Прикарпатті

Начальник Тисменицького відділу поліції Ігор Влашин розповідає, що повідомлення надійшло від машиніста. Він намагався екстрено загальмувати, проте дівчину не вдалося врятувати, повідомляє Галицький Кореспондент.

Загибла – мешканка Волинської області, навчалась у Луцьку. У записнику також писало, що вона любить Івано-Франківськ, мабуть тому і приїхала в місто. Крім того, там були тексти пісень, а сам запис про смерть – на останній сторінці. Чітких причин бажання смерті там не вказувалося, проте дівчина написала саме про потяг.

"Вона зняла кімнату в невеличкому готелі міста. Там проживала з 21 січня", – каже Влашин.

Знайомих в Івано-Франківську в неї не було. За словами правоохоронця, сестра дівчини розповіла, що та цікавилась Франківськом, хотіла б тут побувати, жити.

Останній дзвінок був за годину до смерті – дівчина телефонувала до подруги і подякувала їй, що вона є у неї така. До речі, телефон у дівчини відносно новий – куплений десь два тижні тому.

Читайте також: На Волині дівчина намагалася вчинити самогубство та розміщала фото з "процесу" у мережу (відео)

Батьки дівчини мають приїхати сьогодні в Івано-Франківськ. Дівчина третя дитина у сім’ї, наймолодша. Загибла – уродженка села Заболотів Любешівського району Волинської області.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (умисне вбивство, з позначкою – самогубство). Правоохоронці встановлюють усі причини смерті дівчини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook