На Волині за минулу добу рятувальники визволили зі снігових пасток 16 автомобілів та надали допомогу 53 людям. Про це інформують рятувальники Волині.

Читайте також: Де в Україні діють обмеження руху великогабаритних транспортних засобів (перелік доріг)

10 лютого працівники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області здійснили 15 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах. Зі снігових заметів вивільнили 16 автомобілів, з них 5 легкових, 8 вантажних, 2 рейсові автобуси та 1 шкільний автобус. У результаті аварійно-рятувальних робіт, проведених на території Луцького, Ковельського, Володимир-Волинського, Ківерцівського, Любомльського, Маневицького, Локачинського, Турійського районів та міста Нововолинська, надано допомогу 53 водіям та пасажирам транспортних засобів.

Зокрема близько 18-ої години у лісосмузі біля села Зелена Ковельського району легковий автомобіль, в якому перебувала мама з трьома дітьми – віком 12, 9 і 8 років, з’їхав у кювет й потрапив у сніговий замет. На допомогу водій ці прибули рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля. За допомогою троса вони витягнули авто на дорогу.

Біля села Марковичі Локачинського району у сніговий замет потрапив вантажний поштовий автомобіль. Відбуксирували вантажівку рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі.

Читайте також: У сніговому наметі застряг автомобіль, в якому була жінка з трьома дітьми (фото)

А на вулиці Козацькій в смт Маневичі аварійно-рятувальні роботи провели працівники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини: вони відбуксирували зі снігового замету великогабаритний вантажний автомобіль, що перекрив рух вулицею.

До ліквідації наслідків несприятливих погодних умов залучено 15 одиниць техніки ДСНС, працювали 42 рятувальники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook