Відома прихильниця експрезидента Порошенка Маруся Звіробій записала звернення, в якому заявила, що президент України – це "агент Кремля".

Читайте також: "Та йди ти на!": військові "послали" Софію Федину з партії Порошенка через дорікання за те, що вони проголосували за Зеленського

Відео її звернення активно публікують прихильники Порошенка, серед яких депутатка від "Європейської солідарності" Софія Федина.

Звіробій зазначила, що за Зеленського заступились хіба Шарій, Дубінський, Мосійчук та "російські боти", через що вона зробила висновок, що Зеленський – це "агент Москви".

Також блогерка назвала українського президента "мєлкім п**дюком".

Нагадаємо, що напередодні скандальна депутатка від партії Порошенка Софія Федина разом із волонтеркою Марусею Звіробій публічно пригрозили президенту України Володимиру Зеленському фізичною розправою.

Читайте також: "Ваші пси розривали мене!": Наталія Мосейчук "вибухнула" заявою у прямому ефірі (відео)

Так, Маруся Звіробій звернулась до Зеленського нецензурною лайкою та заявила, що президента вб’ють на фронті.

У цей час депутатка від партії Порошенка Софія Федина сміялась, слухаючи заклики до публічної розправи над українським головнокомандувачем.

Згодом Федина додала, що на лінії розмежування “може ненароком розірватися граната”.

"Там обстріли бувають. Але найкрасивіше було б, якби це все сталось під час московських обстрілів, бо дехто знову у голубій сорочечці припреться на передову", – сказала Федина.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook