Нардеп Надія Савченко під час судового засідання щодо обрання їй запобіжного заходу заявила, що із сьогоднішнього дня розпочинає голодування. 

Читайте також: Захисником Савченко у суді виступає адвокат терориста

Про це повідомляє телеканал 112 Україна.

Нардеп нагадала про своє голодування у російській в'язниці.

"Я виходжу на голодування з сьогоднішнього дня і показую ще раз усім невіруючим, бо я так само, як і в російських в’язницях, знаходжуся під камерами. І тільки у ворога є докази, що я голодувала 83 дні і 6 днів сухої голодовки. Тепер будуть такі докази і в української влади", – наголосила вона.

Також Надія Савченко під час судового засідання щодо обрання їй запобіжного заходу заявила, що не збирається втікати з України.

"Немає жодних законних методів або якихось застережень до того, щоб мене затримувати. Я нікуди не втечу. Я залишаюся в Україні, тому що я Герой України. Я залишаюся в Україні для того, щоб виконувати свою роботу, як я давала присягу народного депутата, як я давала присягу народного депутата у Верховній залі. Щоразу зупиняти і блокувати їхні рішення, натиснути червону кнопку, коли вони проводять злочинні закони, писати законопроекти, писати допомогу людям", – сказала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter