22 травня старший слідчий УСБУ у Волинській області Роман Семенюк повернув Олександру Тиводару транспортний засіб, який був вилучений понад дев’ять місяців тому.

Читайте також: "Липова" кримінальна справа проти Тиводара зазнає краху: суд відсторонив прокурорів

Про це в коментарі Інформаційному агентству "Волинські Новини" повідомив захисник Олександра Тиводара Вадим Матвіїв.

Захист переконаний, що автомобіль утримувався незаконно, а виключно через забаганку конкретних службових осіб сторони обвинувачення, які ймовірно вважали, що таким чином створюють незручності Олександру Тиводару.

Наразі автомобіль доправили евакуатором на станцію сервісного обслуговування офіційного дилера BMW для проведення технічного огляду та обслуговування.

"Вартість послуг евакуатора, зіпсованих вузлів та витрати на відновлення технічного стану автомобіля, захист розцінює як збитки, заподіяні Олександру Тиводару незаконними рішеннями та діями конкретних службових осіб сторони обвинувачення", – зазначив захисник.

Читайте також: У справі Тиводара відсторонили прокурора та слідчого

Зазначимо, що через масові порушення під час досудового слідства, невиконання ухвал суду, ігнорування скарг захисників на численні порушення, суд усунув від розслідування окремих слідчих зі складу слідчої групи, яка здійснювала розслідування цієї справи, в тому числі і начальника слідчого відділу УСБУ у Волинській області Олександра Хитрика.

Також суд відсторонив і прокурорів, які свідомо ігнорували ухвали суду, фабрикували звинувачення та не реагували на численні скарги сторони захисту.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter