Популярний український ведучий Нікіта Добринін, який був головним героєм 9 сезону найромантичнішого шоу країни "Холостяк" відповів на одне із найбільш бентежних питань шанувальників проєкту про інтимні стосунки між учасниками. Про це пише 24tv.

Читайте також: Не Тіна Кароль: Дан Балан зустрічається з юною українською студенткою (фото)

Нікіта Добринін та його наречена Даша Квіткова є активними блогерами і діляться особистим життям на своїх інстаграм-сторінках. Днями вони також дали відверте інтерв'ю у шоу "Зе Інтерв'юер", в якому розповіли про залаштунки проєкту "Холостяк".

Багатьох прихильників шоу дуже цікавить питання про інтим на проєкті. В інтерв'ю Нікіта дав відповідь та розставив всі крапки над "і".

"Я довго намагався уникнути цього питання, але прийшов час розповісти. Якщо цього хоче холостяк, то на проєкті будуть відносини та секс. Коли ви з дівчиною довіряєте один одному, ти починаєш розуміти, що все дуже серйозно, то це частина розвитку ваших відносин. Секс може бути, він є", – розповів Нікіта.

Читайте також: Відомий український телеведучий розповів, як схуднув на 10 кілограмів (фото)

Як відомо, існує думка, що дівчата беруть участь у проєкті заради піару. Ведучий також висловився з цього приводу.

"Перший тиждень дівчата чепуряться, надягають корони і намагаються вдавати з себе когось. Справжні відносини починаються через два тижні. Тоді з'являються почуття, емоції – це дуже серйозно. Цей проєкт психологічно складний, бо не всі дівчата готові до нього навіть тоді, коли погоджуються стати однією з учасниць. Якщо відносини не складаються, дівчата страждають. Вони закохуються, відчувають свою важливість, а коли не отримують троянду і доводиться покинути шоу, не всі можуть із цим впоратися. Було й таке, що писали злісні повідомлення не тільки дівчата, а і їхні мами", – ділиться Добринін.

Нікіта каже, що спершу йому було дуже важко з цим. Дівчата, які на проєкті були дуже милими та розумними, після того, як залишали його, писали злі тексти. Проте, за словами ведучого, були й такі, що поводилися абсолютно адекватно.

Читайте також: Стало відомо, хто буде головним героєм реаліті-шоу "Холостяк"

"Я хотів би окремо відзначити тих учасниць, які висловлювали побажання зустріти своє кохання, дякували за той час, який ми провели разом. Вони писали мені в приватні повідомлення, знаходили мене, хоча це заборонено", – зізнається Нікіта.

Ведучий все-таки знайшов справжнє кохання. В січці цього року він зробив пропозицію Телеведучий Нікіта Добринін освідчився фіналістці шоу “Холостяк” Дарії Квітковій: фото і відео переможниці шоу Даші Квітковій. Це саме той рідкісний випадок, коли по закінченню проєкту пара залишається разом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook