Учень 7-А класу Харківської школи №72 12-річний Василь Шептуха вкоротив собі віку. Мертвим сина знайшов батько, Дмитро Васильович, коли повернувся ввечері додому. Хлопець повісився на дверній ручці у своїй кімнаті.

Читайте також: За два тижні на Волині повісилось два підлітки

На столі була передсмертна записка. В ній говорилося, що підліток більше не хоче почуватися неповноцінним через відсутність кишенькових грошей, за інформацією правоохоронців. У школі в таку версію не вірять, батько хлопця забезпечував. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла директор школи Галина Богач.

"Те, що причина самогубства у нестачі грошей — дуже дивно. Все, що Василь хотів, у нього було. Батько повністю посвятив йому життя. Дитина завжди була доглянута, одягнута, нагодована. Він відвідував всі заходи та екскурсії, як всі учні. Активно спортом займався, був капітаном футбольної команди в спортивній школі, батько і тут його підтримував. Хлопець навчався у нас півтора року. У колективі теж проблем не мав — дружив з однокласниками та учнями старших класів", - каже Галина Валентинівна.

Смерть дитини правоохоронці розслідують за статею вбивство з позначкою "самогубство". Із похованням допомагає адміністрація школи, де навчався Василь. Дату похорону ще не призначили, тіло на експертизі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter