Поки Андрій Парубій розповідає що у владі аферисти, голова податкової служби Олексій Любченко призначає його сестру, фігурантку корупційного скандалу, в керівництво нової податкової служби.

Читайте також: У мережі глузують із кадрових рішень на Волині від "Європейської солідарності" Петра Порошенка

4 серпня вона стала заступником начальника головного управління у Львівській області, йдеться у Telegram-каналі "Лиса правда by Kuksin".

До цього Олена Парубій працювала заступником начальника головного управління ДФС Львівської області. Тоді, щоб її призначити у керівництві ДФС Львівської області змінили штатний розпис, додавши посаду ще одного заступника.

Але через те, що сьогодні її брат не при владі, а в "опозиції" Олена Парубій може знову брати хабарі, знаючи, що їй за це нічого не буде. Адже будь-які кримінальні розслідування можна списати на утиски опозиції.

Так вже було 10 років тому.

В 2010 році Олена Парубій працювала начальником управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у Сихівському районі Львова, де її спіймали на отриманні хабаря в $2000 за НЕперевірку касових апаратів.

Був обшук. В Олени знайшли мічені купюри: 14 000 гривень (по курсу 8 гривень - 1 700 доларів) і 2 700 доларів.

Читайте також: ДБР зобов'язали зареєструвати провадження щодо Парубія

Щойно Олену Парубій взяли під варту, їй стало погано, а тому повезли в лікарню. Тим часом народний депутат партії Ющенка Андрій Парубій взявся кричати про політичні переслідування опозиції Януковичем. Прямого телеканалу ще в помині не було, тому про переслідування говорили прямо з трибуни ВР.

Через два дні після затримання сестру Парубія відпустили. Тодішня заступниця глави АП Анна Герман в ефірі 5 каналу так і сказала, що зробили все, щоб її випустили з-під арешту і щоб не було жодних підозр у тому, що десь є якісь намагання братові мстити сестрою.

Тобто в АП прямо зізналися, що відпустили сестру Парубія, аби не було криків про утиски опозиції. І не важливо – винна чи ні.

Далі матеріали справи Олени Парубій передали в Генпрокуратуру, які потім дійшли до суду. Однак у суді все й померло, бо речові докази кудись зникли.

А сама Олена Парубій була переведена в державну податкову інспекцію Галицького району Львова.

Справи пішли угору, разом із кар’єрним зльотом її брата. У квітні 2016 року Олену Парубій було підвищено до начальника Галицької державної початкової інспекції. Через рік її перевели на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області. Сьогодні вона зберегла своє місце у "реформованій" податковій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook