Шахраї створили у Facebook сторінку відомого на Волині священника, капелана Олександра Вронського й, надсилаючи повідомлення з цієї сторінки, просять скинути кошти нібито на мобільний рахунок учасників АТО.

Читайте також: Розшукують псевдоатовців, які викрадають людей та погрожують вбивством (фото)

За декілька хвилин після додавання у друзі людини, яка підписана ім'ям та прізвищем Олександра Вронського, в особисті повідомлення прийшло спочатку привітання зі святами, а потім прохання, – пише ІА ВолиньPost.

"Я їду до хлопців в АТО веземо їм гостинці і трохи нерозрахував з грошима чому і звертаюся до Вас,якщо я напишу один номер зможете його поповнити дуже потрібно хлопцям в АТО, а я приїду і віддам до 4-5 години,буду дуже вдячний за розуміння. Просто дуже потрібно чому і звернувся до Вас", – написали від імені капелана.

На запитання, чий конкретно номер потрібно поповнити, відповіли, що Андрія Довганюка з 72-ої бригади. Згодом написали і номер телефону. У програмі, яка дозволяє побачити, як цей контакт підписаний у інших абонентів, видає "Руслан Выдающий Себя За Тетяна Черкашина".

Читайте також: Голова однієї з сільрад на Волині попався на хабарі за виділення земельної ділянки

Зрозуміло, що ситуація викликала сумнів та підозру у шахрайських діях. Тож редакція зателефонувала до військового капелана Олександра Вронського. Він був відверто здивований та обурений такими діями й зауважив, що не створював жодних сторінок, тож його ім'я використали шахраї.

Для того, аби наші читачі не стали жертвами недобросовісних людей, даємо посилання на фейкову сторінку https://www.facebook.com/rmnparav.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook