33-рівнянин, який підпалив Lexus і ледь не згорів сам, нині у лікарні під охороною. У нього опіки ноги та руки. Чоловік зізнався, що підпалив авто конкурента, з яким не поділив дівчину.

Читайте також: На Рівненщині невідомий кинув у будинок бізнесмена гранату (фото, відео)

Виявили копи чоловіка вночі за кілометр півтора від підпаленого позашляховика, який був припаркований у дворі багатоповерхівки. Спалахнуло авто близько опівночі. Під капотом вигоріло все, але поліцейські припускають, що палій і на себе розлив займисту речовину, повідомляє ТСН.

Лікар-ординатор опікового відділення Рівненської обласної лікарні Святослав Дикало розповів, що  в нього десять відсотків опіків. Медики наразі встановлюють їхній ступінь, оскільки є підозра, що опіки глибокі. Крім того, під час обстеження медики виявили у нього й забої, а ще підозру на струс мозку та зламане ребро. У поліції підозрюють, що, імовірно, він травмувався під час втечі.

Свій вчинок палій пояснив шаленим коханням. Мовляв, підпалом хотів помститися супернику. Втім, від офіційних показів відмовився. 

Читайте також: На Волині внаслідок нічної масштабної пожежі вигоріло 5 гектарів сухої трави

"Пояснив, у нього якийсь конфлікт, не поділили так би мовити дівчину", – прокоментував Сергій Волков, заступник керівника Нацполіції Рівненщини. 

Рівнянин, якому спалили автівку, запевняє що приголомшений такою заявою палія. Мовляв, немає кого ділити, а збитків тепер на близько 14 тисяч доларів. Сусіди нападника теж здивовані його мотивом підпалу. Кажуть, що він одружений та має дитину. 

Крім того, виявилося, що власник автівки та палій давно знайомі. Навіть колись дружили, але через його згубні пристрасті припинили товаришувати. 

Читайте також: Розбили вікно та підпалили: у селі під Луцьком у приватний офіс кинули "коктейль Молотова"

"Почав вживати наркотики. З ним товариші перестали спілкуватися, може через це розізлився", – розповідає власник автомобіля Андрій. 

Наразі ж чоловіка перевіряють на причетність до інших підпалів машин, яких від початку року було понад 20. Найімовірніше із лікарняного ліжка чоловік одразу потрапить до СІЗО. Йому за підпал загрожує від троьх до 15 років за ґратами.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook