Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що ще один народний депутат захворів на COVID-19. При цьому він не уточнив, про кого з депутатів йдеться. 

Читайте також: Повідомили, скільки волинських учнів перебуває на самоізоляції, та які школи не працюють через COVID-19

Перед закриттям 18 вересня засідання парламенту він закликав “дотримуватись тих вимог, які ми самі встановлюємо своїми законами”, повідомляє УНІАН.

За словами Стефанчука, в першу чергу йдеться про масковий режим у стінах Верховної Ради.

"Чесно, я вже втомився повторювати, що в нас тут не є зона, яка вільна від COVID-19. Народні депутати входять, мабуть, у найбільший відсоток осіб, які захворіли на коронавірус. І, на превеликий жаль, ми маємо ще плюс одного колегу, в якого підтверджений COVID-19", – заявив Стефанчук.

Стефанчук закликав народних депутатів стати "взірцями того, як ми маємо дотримуватися санітарних вимог, які самі для себе встановлюємо".

Читайте також: На Волині від ускладнень коронавірусу померла лікарка

Нагадаємо, що 18 вересня (станом на 9:00) в Україні 169 472 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, із них 3 468 летальних, 75 486 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 3 228 нових випадків. Загалом проведено 1 985 802 тестування методом ПЛР. За добу одужало 1 573 пацієнти.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook