Режим надзвичайної ситуації запроваджений по всій території України. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 25 березня. 

Читайте також: На Волині ще у 12 людей підозрюють коронавірус

Водночас, у режим надзвичайної ситуації переведена Єдина державна система цивільного захисту. Усі карантинні обмеження також подовжені на 30 днів до 24 квітня 2020 року, інформує ДСНС України.

Крім того, додатково Кабмін постановив належним чином облаштувати КПП в зонах надзвичайної ситуації з обов’язковим санітарним оглядом громадян та пропуском лише після медичного огляду осіб та дезінфекції транспортних засобів, залучити до роботи на цих пунктах працівників та технічні засоби МОЗ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Держпроспоживслужби, при цьому усі приміщення, дороги та тротуари мають проходити ретельну дезінфекцію.

Читайте також: Безпечне місто: на виїздах та в'їздах у Луцьк встановлять відеоспостереження

Нагадаємо, що з ініціативи Ігоря Петровича Палиці з обласного бюджету спрямовано 4,3 мільйона гривень на міську програму "Безпечне місто" для встановлення відеоспостереження на усіх виїздах та в'їздах в наше місто та облаштування відеоспостереження в інших місцях.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook