У Мелітополі група учнів організувала цькування шестикласниці в школі та дзвінками додому. Від дитини вони вимагали гроші.

Читайте також: Хлопчика, який тримав у страху всю школу, викрали?

11-річна Діана Гладкова просто боїться ходити в школу, оскільки вона знаходиться в постійному стресі. Батьки Діани в курсі, що відбувається з їхньою дитиною в стінах школи, і за ними: мати одного разу записала одну з подібних загроз своїй дочці на мобільний телефон, пише Gazeta.ua.

А почалося все з того, що буквально 6 місяців тому Діана посварилася зі своєю подругою, яка старша за неї на 2 роки, і після цього, по наростаючій, вона буквально початку "входити" в пекло, оскільки з того моменту і почали звучати на її адресу неприкриті погрози. На телефон 11-річної дівчинки стали надходити дзвінки від шкільних "товаришів" під егідою екс-подруги, які щодня з дитини вимагали 10 грн.

"Немає грошей – немає тебе", –  відповів співрозмовник на запитання, що буде у випадку відсутності грошей.

Батьки постраждалої дівчини звернулися до батьків дітей, які разом із колишньою подругою влаштували цькування. Дехто з них вибачився, однак не батькиі головної винуватиці.

"Протягом тижня досі не подзвонили, не вибачилися. Ходять сміються. Кажуть, нашій дитині 13 років, їй нічого не буде за здирництво і погрози", –  розповіла мама Анжела Гладкова.

У поліції, куди батьки Діани тиждень тому звернулися із заявою, досі не зв'язалися з сім'єю потерпілої. Дорослі з'ясували, що документ навіть не зареєстрований в реєстрі, а весь цей час знаходився на розгляді співробітників ювенальної превенції. Мама дівчини написала скаргу на бездіяльність працівників поліції.

Поки ситуацію в навчальному закладі не перевірять в департаменті освіти і поліції, Діана не ходитиме до школи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook