Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузоваобожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Артистка вирушила давати концерт у Геленджику, вирішивши перед цим провести час з користю і позасмагати. Купальник для цього знаменитість обрала дуже неоднозначний.

Читайте також: Філя, я люблю тебе: п'яна Бузова ніжно зганьбила Кіркорова

"Геленджик! таке щастя бути в турі по таким чудовим південним містам! @kempinski_gelendzhik Спасибі за Ваше добре і тепле відношення до мене і до моєї команді @buzova_team. Мені так хочеться ще залишитися у Вас відпочити але... "первым делом, первым делом, самолеты" Ну і звичайно, Всіх чекаємо завтра на концерті в Лазаревському!", – поділилася радістю Бузова.

Читайте також: "Ну що за фігня, Філя", – Пугачова жорстко "наїхала" на Кіркорова

Фоловерів ж здивував купальник співачки: "Борат повернувся!!!", "Че за шмара", "Купальник м'яко кажучи відстій", "Мама Мія ..вобла, дошка для серфінгу", "Да вже роздягнися, че тут залишилося, і так все зрозуміло, що ще приховувати. Де краса, в чому вона не зрозумію! СТИДОБА!", "Прикрила шкірки і задоволена", "Ольга "Борат" Бузова)".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter