Новий склад Кабінету міністрів, який Верховна Рада призначила ввечері 4 березня, сьогодні зібрався на своє перше установче засідання. Воно було присвячене підготовчим та технічним кадровим питанням, пише ТСН.

Читайте також: Верховна Рада призначила нового Прем'єр-міністра

"Радий вітати усіх міністрів. На нас чекає багато роботи, ми маємо швидко увійти у темп. Хочу зазначити, що уряд, міністерства зроблять максимально необхідне для того, щоб результат був позитивним і відчувався людьми. Тому сьогодні ми маємо проголосувати, в першу чергу, за необхідні для запуску нового уряду кадрові рішення. Перед нами серйозні виклики – економічні, соціальні, політичні. Ми свідомі, що вирішення завдань буде нелегким. Тому на наступне, чергове засідання Кабміну, ми вже сьогодні готуємо ті рішення, які відображають озвучені мною вчора в парламенті тези - від впровадження реформ до готовності країни можливого спалаху коронавірусу", – сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також: Рада затвердила новий склад Кабміну

Кабмін вирішив підсилити оперативний штаб з питань запобігання занесенню та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV. Це зробили через те, що в Чернівецькій області вже зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook