Справжній шок пережили п’ятеро мешканців Володмира-Волинського під час поїздки на таксі по місту.

Читайте також: Порушив ПДР: у Луцьку таксист збив велосипедиста та втік, – очевидець (фото, відео)

Сюжет, швидше, нагадував фільм "Таксі", розповіла виданню ВолодимирМедіа пані Олена, одна з пасажирок.

"Ввечері, 13 грудня, ми з друзями вирішили відпочити в одному з кафе й викликали таксі. Приїхав водій на червоному "Chevrolet" і ми рушили, – розповідає жінка. – Керманич одразу зажадав оплатити поїздку. На що відповіли, що оплата здійснюється після того як довезе до місця призначення. Після чого "шумахер" так газонув, що, здавалося, їдемо не в машині, а котимося у бочці з крутого схилу.

Ми просили зупинитися, але він не реагував. Навіть більше, біля кафе, до якого замовили таксі, не зупинився, а продовжував літати містом. Наші вимоги пригальмувати, – ігнорував. Зробив це біля супермаркету "Салют". Я відкрила дверцята, щоб вийти, у той час він штовхнув мене, і я вилетіла з салону. Чоловік встиг вискочити на ходу. Друзі були змушені далі їздити містом, поки він не висадив їх".

Того ж вечора Олена відчула біль у нозі. Думала, до ранку пройде, але він не вщухав. Жінка звернулася у лікарню, де їй поставили діагноз – розрив меніска коліна. Звідти вона вийшла у гіпсі та звернулася у поліцію, однак не за тим, щоб покарати горе-водія, а звернути увагу правоохоронців на нього. Сам же керманич погодився віддати гроші за гіпс. Винним себе у тому, що трапилося, не вважає.

Читайте також: Діставали з авто: у Луцьку легковик на швидкості врізався у маршрутку, є постраждалі (фото)

"Я дуже хочу, щоб інші володимирчани, котрі викликатимуть таксі, не втрапили у подібну ситуацію, – каже жінка. – Машину, яка приїжджала за викликом, можна бачити на вулиці Ковельській, біля магазину "Наш край". Щастя, що все закінчилося більш менш добре, хоча розрив меніска – це вже не добре. Але хай це буде на совісті водія. Судитися з ним немає бажання. Просто хочу, щоб люди добре подумали, коли сідатимуть у червоне "Chevrolet", водій якого одразу вимагає оплату, а потім не тільки не зупиняється, а й може виштовхати з салону на ходу".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook