У чотири рази вищу зарплату, ніж у 2015 році, 20% будинку у Луцьку, земельну ділянку, дохід від лекторської діяльності та отримані аліменти задекларувала начальниця відділу інформаційної політики Волинської ОДА Світлана Головачук у 2017 році.

Читайте також: Гунчику порадили ретельніше підбирати кадри, через брудні висловлювання Світлани Головачук

У декларації за 2017 рік вона вказала, що володіє з 2009 року земельною ділянкою площею 0,034 гектара у Луцьку, а також 20% житлового будинку площею 19,6 метра квадратного в обласному ценрі, повідомляють "Волинські новини".

Також у 2015 році у декларації чиновниця вказувала також ділянку площею 0,25 гектара у селі Згорани Любомльського району, якою володів її чоловік Ігор Головачук.

Заробітна плата чиновниці у 2017 році становила 208,762 тисячі гривень (у 2016 році розмір зарплати становив 132,895 тисячі, у 2015 – 50,203 тисячі), 183 гривні вона заробила як оплату за лекторську діяльність в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Нагадаємо, що під час останнього приїзду Марини Порошенко на Волинь, Головачук відмовилась пускати журналістів "Волинських новин" та "Аверсу" до автобуса для преси. Пізніше, до "Аверсу" зателефонувала речниця Марини Порошенко Інна Батюк і вибачилась за поведінку прес-секретарки Волинської ОДА Світлани Головачук.

Відтак, Волинська ОДА вибачилась перед представникам медіа-середовища за заподіяні відділом інформаційної політики облдержадміністрації незручності.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter