Колишній виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Олександр Шавлак передумав і відкликав свою заяву про звільнення. Тож скандально відомий митник, за яким тягнеться шлейф контрабандних скандалів, таки працюватиме у новій Державній митній службі.

Читайте також: "Він крадій, я знаю", – Нефьодов про нового очільника Волинської митниці (відео)

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Нагадаємо, що 28 жовтня Олександра Шавлака за його заявою звільнили з посади начальника Чернігівської митниці. А відтак він автоматично перестав виконувати і обов’язки начальника Волинської митниці.

Офіційна причина звільнення Шавлака – це реорганізація Державної фіскальної служби. Судячи з усього його звільнили з ДФС щоб прилаштувати у новоутворену Державну митну службу. Та очевидно Олександр Шавлак, і всі хто дбав про його світле майбутнє, не подумали, що коли він звільниться з ДФС, то для того щоб йому знову зайняти керівну посаду в митних органах потрібно буде пройти конкурс. А виграти конкурс, маючи за собою величезний шлейф скандалів пов’язаних з контрабандою на митниці, не так вже й просто.

Тож не минуло два тижні, як Олександр Шавлак відкликав свою заяву про звільнення. І тепер він без всіляких там конкурсів і нервів зможе зайняти хорошу посаду у новій Державній митній службі.

Читайте також: Керівники-гастролери: на Волинь повертається скандальновідомий митник (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook