За інформацією ЗМІ, народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко з дружиною Аллою та їхнім сином Давидом живуть в апартаментах в Царському Селі. Про це повідомляє видання "Страна" та публікує відповідний документ.

Читайте також: "Слуга" Тищенко відпочиває у шикарному готелі в Дубаї (фото)

"За документами ясно, що квартирою свого товариша Віталія Сітака (раніше працював шеф-кухарем у ресторанах "Сейф", "Велюр", "Рішельє") на 158 кв.м і за 7 552 761 грн Тищенко користується безкоштовно", – пише "Страна".

Житло розташоване на схилах Дніпра, біля підніжжя – Батьківщина-мати. Поруч Ботанічний сад, бізнес-центр, де розташований ресторан Coin, що належить Тищенку.

Як зазначає видання, йдеться про житловий комплекс PecherSKY. Це один з небагатьох висотних будинків в елітній місцевості на Печерську – Царське село або звіринець. Тут в основному розташовані розкішні приватні особняки або малоквартирні будинки клубного типу.

"Судячи з виписки з Реєстру прав на нерухоме майно, апартаменти, де живе сімейство Тищенків, розташовані на одному з верхніх поверхів. З панорамних вікон їхньої квартири відкривається вид на діловий центр міста. У своєму фото-блозі Instagram дружина нардепа ділилася знімками їхнього сімейного гніздечка. Також часто Алла Барановська робить селфі в під'їзді та холі ЖК", – розповіли журналісти.

"Ринкова ціна квартири, в якій живе Тищенко, сьогодні складає близько 17,7 мільйона гривень", – підсумувала "Страна".

Читайте також: Помічник Тищенка "замінував" Олександрівську лікарню в Києві (плівки Лероса)

При цьому, як звернули увагу журналісти, в декларації у депутата практично немає власної нерухомості: є невелика квартира дружини, її ж 10 соток в Києві, батьківський будинок, нежитлові приміщення у співволодінні з бізнес-партнерами.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook