Сьогодні, 25 листопада новообрані депутати Волинської обласної ради прибули на перше засідання, де отримали свої депутатські мандати.

Читайте також: Депутати VIII скликання від партії "За Майбутнє": що відомо про обранців громади

Відповідно до чинного законодавства сесію розпочав голова обласної виборчої комісії Іван Лазорко, який і вручив депутатам довгоочікувані мандати.

Загалом у складі VIII скликання мандати отримали 64 депутати.

Інформаційний ресурс "Під Прицілом" пропонує своїм читачам ознайомитися із біографією та політичною стежкою обранців.

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"

Лісовський Ігор Миколайович

Народився 1966 року в Донецьку. Здобув вищу освіту інженера за спеціальністю "технологія організації громадського харчування" в Донецькому інституті радянської торгівлі. Після навчання працював за спеціальністю у кількох закладах громадського харчування міста.

У 1994 році відкрив свій перший ресторан "Старий Томас". Згодом створив мережу ресторанів та відкрив нічний клуб. У 2010 році отримав запрошення працювати на Рожищенський консервний завод. У 2014 році через війну втратив увесь бізнес і переїхав на Волинь.

Член партії "Слуга народу". Директор фінансово-інвестиційної компанії "Патріот".

Власник мережі хімчисток "Золушка". У 2010 році Ігор Лісовський приїхав допомагати Василю Столяру піднімати бізнес та налагоджувати нові схеми, однак налагодив так, що Василь Столяр залишився взагалі без бізнесу.

 

Ніщик Сергій Анатолійович

Народився 1978 року в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району, де й проживає нині. Керівник виробничого кооперативу торговельного комплексу "Пасаж". Фізична особа-підприємець.

Має вищу освіту. Безпартійний.

 

Макарук Микола Михайлович

Народився 1960 року в селі Самари, Ратнівського району, Волинської області. Проживає у селі Річиця Ратнівського району. Здобув освіту у Львівському зооветеринарному інституті за спеціальністю "Ветеринарний лікар". Навчався на факультеті вищих керівних кадрів у Національній академії державного управління при Президентові України.

Працював головним ветлікарем у радгоспі "Самарівський", секретарем парторганізації колгоспу в селі Тур Ратнівського району, директором радгоспу "Річицький", з 1991 по 2006 рік очолював колгосп "Прип’ять". Завідувач Трудового архіву Ратнівського району.

У 2012 році балотувався до Верховної Ради за списком "Нашої України", до парламенту не пройшов.

З 2006 по 2015 рік обіймав посаду голови Ратнівської районної ради протягом двох скликань. Колишній член партії "Укроп", зараз безпартійний.

 

Сачук Олександр Леонідович

На виборах набрав 523 голосів (11,06% від квоти).

Народився 1980 року в Луцьку, де й проживає нині. Має вищу освіту. Засновник та керівник ТОВ "Прем’єр Кіно". Був помічником депутата від "Слуги народу" Валерія Стернійчука. Член партії "Слуга народу".

 

Буліга Микола Миколайович

Народився 1971 року в селі Ситовичі Ковельського району. Проживає в селі Брище Луцького району.

Був обраний депутатом Волинської обласної ради на виборчому окрузі № 18 від Волинської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка. Був головою постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, членом депутатської групи "Патріоти Волині".

Освіта вища. Безпартійний. Фізична особа-підприємець.

 

Читайте також: Що відомо про нових депутатів Волиньради, які увійшли до партії "Свобода"

Гончарук Яна Олександрівна

Народилася 1989 року в селі Сарнівка Луцького району. Проживає у Луцьку. Має вищу освіту. У 2012 році закінчила Волинський національний університет.

З 2013 працювала медичною реєстраторкою у Луцькому центрі первинної медико-санітарної допомоги. Наразі знаходиться у відпустці по догляду за дитиною до досягнення трирічного віку. 

 

Юнак Сергій Петрович

Народився 1975 року в селі Локачі на Волині. Має вищу освіту. Директор підприємства "Будівельно-транспортні роботи С". Засновник фермерського господарства "Західний Буг". Проживає у Володимирі-Волинському.

 

Читайте також: Депутати VIII скликання Волиньради: хто увійшов до лав "Сили і честі"

Черниш Валентина Петрівна

Народилася 1974 року в селі Пугачівка Млинівського району Рівненської області. Проживає у Луцьку. Має вищу освіту. У 2015 році балотувалася у Волинську обласну раду від партії "Блок Петра Порошенка". Була помічницею голови обласної ради.

Працювала головною державною інспекторкою з розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації у Волинській митниці ДФС. Наразі тимчасово не працює.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook