Помер патрульний поліцейський, який напередодні постраждав у автопригоді. Лікарі до останнього боролися за життя Олександра Волошина, однак в ніч на 7 липня його серце зупинилося. Яка травма стала для хлопця фатальною та хто винний у цій трагедії?

Читайте також: З'явилися страшні кадри із відеореєстратора смертельної аварії з патрульними у Луцьку (відео)

Нагадаємо, 6 липня на вулиці Володимирській сталася серйозна автопригода, у якій постраждали двоє поліцейських. Водій відбувся шоком та незначними ушкодженнями, а другий постраждалий – Олександр Волошин мав серйозні травми. Після операції хлопця поклали у реанімацію. Сам він не дихав, а був підключений до апарату штучної вентиляції легень. 

Уже вночі патрульному стало гірше і, на жаль, від отриманих травм він помер у лікарні.

"Хворий перебував у післяопераційному періоді у реанімаційному відділенні. Незважаючи на усі можливі методи лікування, покращити його стан не вдалося. До свідомості юнак так і не прийшов. Він знаходився на штучній вентиляції легень. О 1.21 год. у Сашка сталася зупинка дихання, внаслідок чого проводилися реанімаційні заходи, а уже о 1.50 год. лікарі констатували смерть патрульного.

На превеликий жаль, молода особа пішла. Він мав важку політтравму. Причиною смерті Олександра стала саме важка черепно-мозкова травма із масивними забоями", – розповів заступник директора з хірургічної допомоги Луцької міської клінічної лікарні Олександр Федорчук.

Отже, о 1 год. 21 хв. у патрульного зупинилося дихання, а уже о 1 год. 50 хв. лікарі констатували смерть хлопця, яка настала внаслідок важкої черепно-мозкової травми. Тіло патрульного відправили на судово-медичну експертизу, результати якої будуть згодом.

Читайте також: "Не вдалося врятувати життя": поліція Волині сумує з приводу втрати молодого колеги

Остаточної причини аварії наразі ніхто назвати не може. Як повідомив начальник патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень, слідство вестиме ДБР. 

Тим часом у соцмережах колеги та друзі висловлюють щирі співчуття з приводу смерті Олександра Волошина.

Додамо, що 25-річний Олександр розпочав службу у патрульній поліції у лютому 2018 року. Мав звання молодшого лейтенанта, працював поліцейським роти №4 батальйону управління патрульної поліції, а згодом поліцейським взводу. У 2017 році отримав повну вищу освіту у СНУ імені Лесі Українки, потім закінчив поліцейську академію у Києві. Без чоловіка та батька залишилась дружина та маленька донечка.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook