Водійка "TOYOTA YARIS", яка у вересні минулого року збила мотоцикліста у селі Липини, що біля Луцька, відбулася умовним покаранням. На жаль, потерпілий водій мотоцикла помер у лікарні через два місяці, не приходячи до тями.

Читайте також: На Волині водій на пішохідному переході збив людину (фото)

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські Новини.

Під час суду встановили, що 17 вересня минулого року обвинувачена керувала автомоіблем "TOYOTA YARIS" у селі Липини поблизу Луцька.

Так, здійснюючи рух по другорядній дорозі у напрямку до перехрестя нерівнозначних доріг, при виїзді на автодорогу вулиці Окружна, яка є головною, з наміром на перехресті продовжити рух прямо водійка легковика проявила неуважність, виїхала на головну дорогу, не надавши перевагу в русі мотоциклу HORNET ALPHA 508, який наближався до даного перехрестя по головній дорозі та рухався у напрямку Луцька. Внаслідок цього відбулося зіткнення вказаних транспортних засобів.

Читайте також: У Луцьку під колеса автомобіля потрапила дівчина

Відзначимо, що 23 листопада водій мотоцикла, не приходячи до тями, помер у лікарні.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала повністю та просила суворо її не карати.

Відтак, суд призначив їй покарання у виді п’яти років позбавленян волі з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік, змінивши його на умовне терміном на три роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook