З'явилось відео затримання винуватців смертельної ДТП на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку.

Читайте також: Моторошна ДТП у Луцьку: просять упізнати загиблу (фото, відео)

Відео опублікували на каналі YouTube патрульної поліції Луцька.

"Екіпажі патрульних отримали орієнтування про винуватців, які направлялись в бік села Гаразджа. На неодноразові озвучування вимог зупинитись водій не реагував та грубо порушував Правила дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації. Неподалік села Піддубці, шляхом переслідування та професійних злагоджених дій наших екіпажів, транспортний засіб було заблоковано. У салоні перебувало троє чоловіків з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, всі вони жителі Луцька, їх негайно затримали. Нині слідчі встановлюють, хто з них керував автомобілем і скоїв летальну автопригоду. Загалом, цієї ночі патрульні поліцейські виявили 5 нетверезих за кермом: одного в Ковелі та чотирьох – у Луцьку. На всіх оформили протоколи за ст. 130 КУпАП", – розповідають у поліції.


Читайте також: Повідомили деталі смертельної аварії на Грушевського (оновлено)

Нагадаємо, На вулиці Карпенка-Карого у Луцьку, в ніч із 6 на 7 грудня, близько 00:00 автомобіль на смерть збив жінку. Зі слів очевидців, жінка переходила дорогу навпроти ТЦ "Ювант", в той час група молодиків в стані сильного алкогольного сп’яніння рухалась проїжджою частиною на автомобілі BMW 528. Від сильного удару жінку відкинуло на 50 метрів.

Винуватці аварії намагалися втекти з місця ДТП, про те, в саме цей момент вулицею рухалось авто патрульної поліції, які стали свідками аварії. Під час погоні до патрульної поліції приєднався ще один екіпаж. Під час переслідування зловмисники пошкодили ще одну автівку на вулиці Рівненській. Патрульні наздогнали й затримали підозрюваних у Піддубцях. Поліція встановлює особу загиблої, відомо, що жінці близько 40-45 років, родичі не відгукнулися.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook