Популярний український комік і шоумен Володимир Зеленський не так давно оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, однак при цьому у нього було передвиборної програми. Щоб усунути цей недолік, комік виклав в соціальну мережу відеоролик з проханням до українців залишити в коментарях під постом 5 пунктів його майбутньої програми.

Читайте також: Зеленський скликає до своєї команди людей, які не були у політиці (відео)

Українцям припала до душі ідея і лише за добу під роликом зібралося понад 700 коментарів. Як з'ясувалося, більшість українців стурбовані підвищенням заробітної плати, закінченням війни на Донбасі, реформою медицини та освіти, а також скороченням чисельності чиновників, зниженням податків і комуналки.

Читайте також: ''Я зроблю по-іншому!'': Зеленський назвав перший крок передвиборчої програми (відео)

Серед коментарів під відео можна зустріти такі пункти: "Підняти зарплати і пенсії, щоб люди жили, а не виживали. Посадити всіх корупціонерів. Доступну Медицину!", "Умови роботи для малого і середнього бізнесу. Персональна відповідальність депутатів, без права на внесення застав. Покарання попередньої влади (що розікрала всі транші), щоб все повернули або сіли у в'язницю", "Зменшити зарплати депутатам. Виправити маячні внесення змін Супрун в медичну реформу", "Взяти модель Швейцарії та впровадити її в Україні. Закони повинні приймати люди на референдумах. Реформа судової системи – хабар судді це довічне ув'язнення", "Зупинити війну. Повернути Україні статус ядерної держави. Ввести смертну кару. Зменшити ПДВ та інші незрозумілі і непотрібні податки".

Подивитися відео та почитати усі коментарі можна ТУТ.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter