Лучанин-шахрай під приводом того, що потрапив у біду, просить у людей гроші в борг.

Читайте також: Лучанина "кинули" на житло біля моря

Про це у Фейсбук-групі повідомила Світлана Тимчук.

"Я завжди стараюсь людині допомогти, бо вірю, щиро вірю, що якщо вже просять, іншого виходу немає, але терпіти не можу, коли обіцяють повернути і не дотримуються свого слова", – йдеться у дописі.

Шахрай просить скинути йому кошти, тому що по дорозі до Луцька у нього зламалося авто, а по приїзду додому обіцяє все повернути.

У коментарях користувачі обурюються подібному обману, а деякі впізнають шахрая.

Олеся Лавренюк: Це він, живе в районі Львівської, шахрай ще той.

Анна Свереда: Ніхто не застрахований від помилки! Світлана отримала урок, пост для того, щоб всі знали цю людину і не повелись на його шахрайство.

Тетяна Кірчук: Щоб не повелись на цю людину, потрібно її провчити і змусити відповідати за свої вчинки. А так як це просто балачки, йому до дупи і буде далі таке робити.

Рома Старыков: Минулого року він мені теж це надсилав... Я це точно пам'ятаю.

Ruslana Furman: Тут зрозуміло, що коли щось би трапилось, просили б гроші у близьких родичів або друзів, а не в посторонніх людей і не у фейсбуці, а по телефону

Олександр Ступак: Не думаю що чувак з свого профіля цей бред розсилає. Можна взяти з любого профіля фото і таке чудити. Треба фільтрувати такі повідомлення. І завжди перевіряти. В мене колись схожа ситуація була коли шукав квартиру.

Читайте також: Волинянку обікрала "братова" на кругленьку суму

Олеся Лавренюк: Цей чувак зі свого профіля пише, живе в районі Львівської, Луцьк. Полюбляє всякі афери, поки що,

Марина Анюхина: Вибачте за відвертість, але в наш час різноманітних афер, які афішують – повірити в це, ну мені приємно, що є ще такі щирі люди, як ви. Наступного разу краще допоможіть і перерахуйте кошти "Чашка кофе".

Taras Garbarchuk: Це стандартний лохотрон. Старий як г*мно мамонта.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter