Коридор літніх затемнень завершиться 10 червня. У цей день диск Сонця стане чорним. Дане явище, з точки зору астрології, непросте і несе людині дисонанс.

Читайте також: Астрологиня назвала найнебезпечніший день тижня

Таку думку висловив Instagram астропсихолог Богдан Глоба.

Сонячне затемнення в більшій мірі зачіпає зовнішній світ. Місячне було 26 травня. Таким чином, між двома затемненнями ми рухаємося від внутрішнього дисонансу до зовнішнього. 

Чим ближче буде дата затемнення, тим сильніше воно буде відчуватися, і тим більше сил може віднімати. Тому Глоба дав кілька порад, як уникнути негативного впливу сонячного затемнення 10 червня.

  • Уникати конфліктів. Дрібні або великі конфронтації завжди забирають сили. А в такий період не тільки забирають їх набагато більше, але і відновлювати ці сили набагато складніше. Звичайно, не всього можна уникнути. Але потрібно постаратсья менше реагувати на зовнішні подразники.

  • Не розкручувати емоції. Так, не кожен може похвалитися товстою шкурою, а багато хто так взагалі має тонку душевну організацію. Але саме в такі періоди краще абстрагуватися і постаратися менше переживати. Сумно? Подивися веселий фільм. Самотньо? Зустрінься з друзями. Не потрібно тонути в емоціях.

Читайте також: Українці отримають багато вихідних у червні: коли і скільки будемо відпочивати

  • Залишити шкідливі звички. Хоча б частково. Як би банально не звучало, але шкідливі звички закупорюють енергетичні потоки. Наприклад, через паління організм не отримує те саме Ци, яке і є життя.

  • Менше навантажувати організм. Краще відмовитися від улюблених шкідливих і важких для засвоювання страв. Краще дати своїй зовнішній оболонці час для розвантаження. Тіло скаже «спасибі».

  • Не навантажуватись фізично. Внутрішнє завжди пов'язане із зовнішнім. Тому як би не хотілося, бажано поменше навантажуватись фізичними вправами і спортзалами. Не потрібно відмовлятися зовсім, адже спорт, йога і рух – це життя. Але ніякого екстріму.

  • Дотримуватися режиму. Ніщо так не гармонізує стан, як нормалізація режима дня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook