Майже 500 обдарованих волинських школярів отримали прекрасну винагороду за свої досягнення – відпочинок у Міжнародному дитячому центрі "Артек-Буковель". Карпати зустріли юних волинян сонячною погодою та чудовими краєвидами. Тож без сумніву – осінні канікули вдадуться на славу та надовго залишаться у пам’яті приємними спогадами.

Читайте також: Курорт "Буковель" вперше за 18 років змінює фірмовий стиль (відео)

Про це повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

На території табору знаходяться всі необхідні об’єкти для проведення розвиваючих і спортивно-розважальних заходів: концертні зали, приміщення для гурткової роботи, спортивні майданчики. Свіже повітря, фізичні заняття, пісні, веселий і дружній колектив – що ще потрібно дітям для гарного відпочинку? Знайомство, вибір голови загону, оформлення газети, визначення девізу та багато іншого: другий день у Буковелі – насичений та цікавий. Попереду ще більше розваг, конкурсів та змагань, тож сумувати не доведеться нікому. Вже завтра юні артеківці піднімуться на гору Буковель, готуватимуться до творчих презентацій загонів "Нові обличчя Артек-Буковель", а ввечері відбудеться церемонія відкриття зміни "Покоління Z-артеківців".

Читайте також: Обличчя нинішньої влади: корупціонер Барна грозиться віджати "1+1" та "Буковель"

Зазначимо, провести 10 днів у мальовничих Карпатах волинські школярі отримали завдяки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом". Упродовж семи років, у рамках проекту "Відпочинок у Буковелі", Фонд надав можливість поїхати у самісіньке серце Карпат обдарованим дітям Волині. Це переможці обласних олімпіад, конкурсів-захистів Малої академії наук, діти, які мають перемоги у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, олімпіадах. За цей час нагоду відпочити в Буковелі отримали 9 тисяч обдарованих школярів Волині та 1 тисяча дітей з обмеженими можливостями.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter