На Волинь завітав екс-президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко

Читайте також: Порошенко на Волинь приїхав у рваному взутті (фото)

27 червня по обіді Петро Порошенко відвідав місто Горохів, а уже звідти відправився до Ківерець.

На анонсовану попередньо зустріч, яка мала б відбутись о 15.50 завітало трошки більше сотні людей. Окрім того, мітинг відбувся на годину пізніше і уже ті, хто прийшов послухати екс-президента, розійшлися по домівках.

Зазначимо, що більшість місцевих жителів завітали на площу по дорозі з роботи, аби почути, що ж такого нового скаже екс-гарант, що вони ще не чули.

Під час своєї промови Порошенко знову ж таки вихвалявся своїми досягненнями за час його президентства і щоразу наголошував на тому, що йому "встромили ніж у спину", аби відібрати владу, і зараз нове керівництво держави всілякими способами намагається знищити усе, що він зробив непосильним трудом. Після цих слів жителі Ківерець між собою заговорили про те, що Порошенко нажився на армії, збагатився на крові.

Читайте також: Голова РДА на Волині подав у відставку

Зустріч із "масою" шанувальників тривала зовсім недовго, адже через запізнення та брак часу екс-президент мав встигнути на заплановану зустріч з лучанами. Зазначимо, що серед тієї горсточки місцевих, які прийшли послухати Петра Порошенка, половина – неповнолітні діти, які навіть ще не можуть голосувати на виборах.

Окрім того, Петро Олексійович привіз із собою власних представників ЗМІ, зокрема і телеканалу "Прямий".

Нагадаємо, що напередодні Порошенко завітав у Горохів, де він власноруч випхав із натовпу літнього чоловіка, який є воїном-афганцем та чорнобильцем і хотів поставити колишньому президенту кілька запитань. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook