Сьогодні в нашій державі відзначають День Збройних сил.

Читайте також: Просилась на зустріч: Зеленський "тонко" відшив російську пропагандистку Скабєєву

До захисників України звернувся глава держави Володимир Зеленський.

На сторінці у “Фейсбук” президент привітав українських вояків зі святом, пише Вголос.

"Дорогі наші захисники, ті, хто стоїть на сторожі нашої безпеки, і ті, хто віддав життя за Україну. Кожен українець сьогодні, а особливо в День Збройних сил, від усього серця говорить вам спасибі за вашу доблесть, хоробрість і витримку. За наші мирні міста, мирні села, спокійний сон чисте небо", – йдеться в зверненні.

Голова держави зазначив, що наша армія за останні роки стала сильнішою і досвідченішою.

"Ми всі пам’ятаємо, як складно було 5 років назад. Наша армія багато чого не мала, але ми вистояли. Тому що мали найголовніше – волю і непереможний дух, тому що захищаємо рідну землю. Сьогодні ми набагато міцніші. Ми загартовані, досвідчені і незламні. І сьогодні весь цивілізований світ бачить, що ми прагнемо миру. Ми не хочемо кожен день втрачати найкращих. І ми обов’язково повернемо наших людей і наші території. Донбас – це Україна! Луганськ це Україна! Крим – це Україна!" – підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський раптово звернувся до українців (відео)

Президент додав, що армія залишається одним з головних пріоритетів нашої країни.

"Ми пам’ятаємо, що відбувається, коли країна не піклується про власну армію,і виявляється неготовою захистити свої державні інтереси. Тому після досягнення довгоочікуваного миру потужна українська армія залишиться нашим пріоритетом. Адже це гарантія нашої безпеки, незалежності і самостійного розвитку квітучої України", – повідомив Зеленський.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook