Сьогодні, 16 серпня, у Київській області двоє невідомих напали на народного депутата Віталія Купрія. Його облили рідиною схожою на екскременти і зникли на автомобілі "Опель". Повідомляє поліція Київської області.

Читайте також: На волинянина напали зі зброєю

Напад стався на одній з вулиць селища Гостомель. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна Ірпінського відділу поліції.

Встановлено, що після інциденту зловмисники зникли на автомобілі "Опель" сірого кольору, іноземної реєстрації. Для затримання зниклого авто та зловмисників на території Київщини та столиці введено поліцейську операцію "Перехоплення", орієнтовані усі наряди поліції.

Пізніше у Facebook нардеп Віталій Купрій повідомив, що напад стався на нього.

Дослівно Купрій: "Щойно на мене здійснили уже 3 чи 4 замах. Мене попекли балончиком з рідиною, у мене тут все плече смердить.Такої чеченської зовнішності двоє молодиків, одна дівчина, "Опель". Я бився з ними, вибито тут у мене і пошкоджено піджак. У мене зараз все пече, і рука, і все. Зараз викликали швидку".

За повідомленням поліції Київської області, нападника затримали. Як з’ясувалося, зловмисником є 23-річний житель іншої держави, який має посвідку на тимчасове проживання в Україні.

"За кілька годин працівники поліції оперативно розшукали та затримали одного з нападників у порядку ст. 208 КПК України", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що правоохоронці знайшли автомобіль, на якому нападники втікали з місця злочину. Наразі працівники поліції встановлюють усі обставини нападу та мотиви правопорушення. Транспортний засіб із іноземною реєстрацією вилучено як речовий доказ. 

За фактом нападу на народного депутата відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook