Останій раз ви авторизувались через "%social%"

«Сплю з Данилком»: Меловін розповів про особисте життя (відео)

субота, 05.06.21  21:51
«Сплю з Данилком»: Меловін розповів про особисте життя (відео)

Відомий український співак MELOVIN у новому інтерв'ю розповів про особисте життя та непристойні чутки про себе. Також артист розсекретив, чи зараз вільне його серце.

Читайте також: Переможець «Голосу країни» Роман Сасанчин одружується

Про це йдеться у сюжеті "Слава +"

Популярний український співак MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) дав нове інтерв'ю. У ньому зірка розповів про те, які чутки про нього поширювали хейтери.

MELOVIN про чутки та особисте життя

«Артист зізнався, що найбільш непристойні чутки стосувалися його нібито роману та нетрадиційної орієнтації.Те, що я сплю з Андрієм Михайловичем Данилком. Мама сказала: «Добре, що не з Вінником», – розповів співак.

Читайте також: Поліція видала ордер на арешт рок-музиканта Мериліна Менсона

Та MELOVIN спокійно реагує на всі ці чутки, які насправді мають мало що спільного з реальністю. Однак він рідко коли розповідає про своє особисте життя. Знаменитість таки не зізнався, чи його серце зайняте."Можливо, а, можливо, і немає. Ти знаєш, я дуже велелюбна людина. І мені здається, що симпатії у мене можуть виникати мало не кожного дня. Правда. Кожного разу, коли у мене з'являються якісь стосунки, у мене в голові грає пісня: «Не проститутка я, а просто влюбчивая», – зізнався артист.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :