У Луцьку поліція затримала п'яного водія, який керував автомобілем Nissan Qashqai. Спочатку нетверезий водій втікав від поліції, а потім пропонував хабар.

Читайте також: У Луцьку п'янючий водій пропонував хабар, аби його відпустили

Інцидент трапився сьогодні, 14 листопада, близько 17:20 у Луцьку на вулиці Огієнка, – повідомляє кореспондент ІАВолинські Новини з місця події.

Так, зі слів очевидців дорожньо-транспортного інциденту, працівникам поліції повідомили, що водій транспортного засобу Nissan Qashqai коричневого кольору може бути у нетверезому стані.

Водія-втікача зупинили неподалік кафе "Лофт".

На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група.

Як повідомив один із свідків інциденту, водій, на вигляд у стані сильного алкогольного сп’яніння, пропонував неправомірну вигоду працівникам поліції, які його затримали.

"Я п’яний, але не дурний!" – кричав він поліцейським.

Читайте також: На Волині нетверезий чоловік жорстоко вбив ножем свою співмешканку

Трохи згодом на місце пригоди прибули чоловіки на автомобілі на київській реєстрації і перепаркували авто порушника.

Також зі слів очевидців, у водій Nissan неодноразово наголошував, що має у салоні авто 20 тисяч умовних одиниць. Із них півтори тисячі він пропонував забрати поліцейським.

Один із очевидців інциденту впізнав у водієві начальника однієї із фінансових установ Луцька, однак цю інформацію перевіряє поліція.

Натомість, зі слів одного із полісменів, який перебував на місці події, водій автомобіля Nissan – пенсіонер, оскільки має при собі пенсійне посвідчення.

Деталі та подробиці інциденту – згодом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook