У президента України Володимира Зеленського досить щільний графік – він приїжджає на роботу о 8 ранку, а їде з Адміністрації президента до 22:00. При цьому глава держави ще встигає заїжджати перед роботою в спортзал. Про це в інтерв'ю Українській правді повідомив перший заступник глави АП Сергій Трофимов.

Читайте також: Зеленський призначив Кучму представником України в Контактній групі по Донбасу

"О 8:30 ми всі на роботі, щоб о 9:00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще в спортзал заходить. У нього набагато жорсткіший графік, ніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до 1-2 ночі. Зараз закінчуємо десь о 22:00", – розповів він.

За словами Трофимова, Зеленський проводить щоденні наради зі своїми підлеглими.

"На другий день після призначення у нас була апаратна нарада, де були всі заступники, керівники департаментів. Ми тільки включаємось в процес. У Володимира Олександровича є стратегічні наради. Вони в першу чергу відбуваються за участю першого помічника і з главою АП", – розповів Трофимов.

Читайте також: Зеленський змінив структуру Адміністрації президента

Він зазначив, що є ще й щоденні "неформальні наради за участю першого помічника, глави Адміністрації і всіх заступників".

"Ми говоримо там про всі питання, їх просто мільйон. Ми обговорювали розпуск Ради, закупівлі ЦВК, є питання по главам ОДА і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато", – сказав Трофимов.

Він додав, що в команді президента "немає проблеми спілкуватися всім разом, збиратися разом і обмінюватися інформацією".

"Всі доповідають президенту по своїй зоні відповідальності, але всі рішення приймає самостійно президент, слухаючи всі сторони. Я б зараз не говорив про якийсь жорсткий усталений графік, адже ми тільки запускаємо процес", – розповів перший заступник голови АП.

На питання, чи комфортно Зеленському на новій посаді, Трофимов відповів: "Він дуже відповідальна людина. Я знаю його більше 10 років. Йому дуже важлива довіра людей. Він ніколи не підводив і дуже дорожить довірою. Зараз Володимир Олександрович весь в роботі, він дуже зайнятий, вирішує складні завдання. Наскільки це зручно – важко сказати. Це велике навантаження, відповідальність і мужність з його боку".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook