Сьогодні, 5 січня, на Волині поліцейські затримали начальника відділу обласного територіального центру комплектування та соціальної політики  (раніше обласний військовий комісаріат) під час одержання хабаря. Мова йде про 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Читайте також: Налагодив корупційну "схему": на Волині на хабарі затримали начальника військкомату (фото)

Як стало відомо інтернет-виданню "Під прицілом", на хабарі затримали військовослужбовця Олега Йосиповича Гаврилюка, який проживає у місті Луцьк.

Раніше затриманий працював у Волинському обласному військовому комісаріаті на посаді старший офіцер відділу комплектування та призову. Пізніше – у Рожищенському районному військовому комісаріаті на посаді військового комісара.

Згідно з поданою щорічною декларацією Олег Гаврилюк за минулий рік отримав пенсії 54 862 гривень, заробітної плати – 253 659 гривень, державної та соціальної матеріальної допомоги – 2 295 гривень.

Нагадаємо, слідством встановлено, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну "схему". За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

Читайте також: На Волині на хабарі "взяли" працівника Фіскальної служби

За дане порушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook