Головний тренер футбольного клубу "Волинь" Андрій Тлумак пояснив, що змусило його подати у відставку.

Читайте також: Головний тренер ФК "Волинь" подав у відставку

Про це він розповів на прес-конференції після матчу в Харкові з "Металістом-1925". Відеозапис виступу Тлумака оприлюднили в YouTube.

Андрій Тлумак вважає, що "Волинь" у цьогорічному чемпіонаті грає гірше, ніж торік.

"Коли команда не грає той футбол, який би хотілося, значить десь не так – немає такої іскорки в очах. Поки є ще шанс, я думаю, що, напевно, треба буде робити якісь зміни. І я дуже сильно з повагою ставлюся до нашої команди. І, напевно, прийшов час мені піти. Що, по-моєму, могло б спасти ситуацію, яка в грі", – сказав наставник "Волині".

На думку головного тренера, йому не вдається "зарядити" команду на результат.

"Я бачу, що в нас дуже кваліфіковані гравці, дуже хороша команда, але ми не граємо той футбол, який грали минулого року. Не граємо. Десь там епізодично десь якісь матчі видали хороші, але в загальному не то. Я то бачу. Тому, можливо, хтось другий нашу команду зарядить, щоби ми спасли ту ситуацію", – заявив Андрій Тлумак.

На запитання журналіста, чи це офіційна заява, що Андрій Тлумак йде з посади головного тренера "Волині", коуч "хрестоносців" відповів: "Я буду розмовляти з керівництвом. Буде приймати рішення керівництво, але моя позиція така".

Журналіст перепитав, чи це сьогоднішній матч став підставою до такого рішення.

"Ні-ні-ні. Я ж вам сказав, що були епізодично хороші матчі, але в загальному не то, що було минулого року. Минулого року все було зовсім інакше", – відповів Андрій Тлумак.

"Що вас тоді не влаштовує?" – не вгавав журналіст.

"Мене влаштовує все. Мене не влаштовує результат", – уточнив головний тренер "Волині".

На запитання журналіста, чи не могли стати підставою для ухвалення рішення про відставку "гравці, президент клубу, гроші", Андрій Тлумак повторив: "Ні. Я ж вам сказав, що я не можу дати ту іскру, яка повинна в тій команді бути. Я як головний тренер".

Читайте також: "Волинь" презентувала нових футболістів перед стартом чемпіонату України-2019/20

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook