Суддею в новому сезоні «Танці з зірками» стане чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський. Це україно-американський хореограф, переможець Dancing With The Stars.

Читайте також: Назвали першу учасницю нового сезону «Танців з зірками»

Чмерковський був обраний завдяки традиційному # танціззіркаміchallenge-щорічного челенджу, за допомогою якого зірки запрошують один одного в шоу. Про це повідомили в пресслужбі «1+1».

Учасник «Танців з зірками» Олег Фагот Михайлюта вчора кинув виклик п'яти відомим українським і закордонним артистам: Грегу Чапкісу, Франсіско Гомесу, Олександру Зарицькому, Максу Чмерковському і MONATIK. А сьогодні Чмерковський прийняв виклик.

Як розповів танцівник з Одеси, він судитиме зіркові пари з іншими членами журі, а не вийде на паркет в якості учасника.

«Шоу" Танці з зірками» для мене дуже особливе. Понад 14 років я виходив на паркет американської версії шоу Dancing With The Stars як учасник, отримав кубок переможця. Всі ці роки я дивився українську версію і був у захваті від усього: від неймовірного прогресу зірок до чуттєвих і сильних постановок. Зізнаюся, я багато років хотів брати участь у шоу на своїй Батьківщині – в Україні. І в цьому сезоні ми з вами нарешті зустрінемося на «Танцях з зірками», – розповів Чмерковський.

Читайте також: Нова «Холостячка» Злата Огнєвіч: цікаві факти про українську співачку

Він додав, що чекатиме від учасників багато емоцій і техніки.

«Я став новим суддею проєкту. Це цікавий і зворушливий досвід. Я очікую від сезону в першу чергу свято танцю і краси, філігранної техніки від учасників і непідробних емоцій», – так прокоментував новий суддя свою участь в шоу.

Танці з зірками: стало відомо ім'я нового судді (фото)

Хто ще братиме участь у наступному сезоні «Танці з зірками» – стане відомо найближчим часом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook